Miért éppen kecsketejjel?

A kecsketej gyulladáscsökkentő, ezért kitűnően alkalmas külsőleges használata során a bőrallergia, ekcéma és kiütések enyhítésére.
Alacsony olvadáspontja lehetővé teszi, hogy 37 Celsius fokon képes felszívódni a bőr felsőbb rétegeibe.
A kecsketejben természetes módon jelen van az AHA-sav , amely finoman hámlasztja a bőr felső, fáradt rétegét és elősegíti a friss bőr képzését.

2014. június 2., hétfő

After Eight szappan

"Minden finom csokit meg kell ennem!"-gondoltam ezt még régen, amikor még nem volt súlyfeleslegem. Ma már másként látom. Vannak csokik, amik elsőbbséget élveznek, és nem bírom megállni,hogy meg ne egyem őket.... És van olyan, ami évekig is eláll a kamrában, maximum süti sütéshez használok belőle. Gondolhatjátok, hogy a jó minőségű csokik azok, amik a gyomromba vándorolnak, s a kevésbé jók mennek a sütikbe... ez igy is van. Mindazonáltal fogyókúrázók csak étcsokit tarthatnak maguknál, azt sem nagy mennyiségben.
De, ha már egyszer érezzük a csoki illatát, az is elég kell legyen...S, ha ez igy van, miért ne lehetne evés nélkül, csak a szagolgatással beérni?



Be lehet érni!  Nem kell minden csokit megenni! Elég, ha csak avval fürdök majd, az is mennyei lesz!


Férjem szerint nem lehet beérni... igy, pluszmunkát csináltam magamnak, ma ehető változatban is el kell készitenem....kis csokis piskótában egy ks mascarpónés mentakrém.... nah, az nyami....:)
De a szappant tényleg ne egyétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nézzük, mi került ebbe  a szappanba... persze, jó minőségű étcsoki...olvasztva:), aztán kecsketej, menta a kertből, zöld agyag, borsmenta illóolaj, és még az olajok: sheavaj, kókuszvaj, pálmavaj, kakaóvaj, olivaolaj, szőlőmagolaj.

Minden bőrre alkalmas , tápláló szappan ez.
A menta gomba- és baktériumellenes, gyulladásgátló, frissítő.
Az étcsokoládé hatására a bőr puhább, bársonyosabb lesz...:).

Ez is egy olyan szappan, ami nem hiányozhat itthonról... beleszerettem:).
Gyerekektől távol kell tartani!!!!






Használható lesz 2014 július 14-től.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése